Selecteer een pagina

Welkom bij Het Wapen van Kaatsheuvel

Uit eten Kaatsheuvel

Iedereen die uit eten wil in Kaatsheuvel staat voor de vraag: waar gaan we of waar ga ik eten? Kaatsheuvel heeft namelijk aardig wat te bieden op culinair gebied. Er valt te kiezen uit diverse restaurants. In het centrum of daarbuiten. Het Wapen van Kaatsheuvel is een in 2020 geopend restaurant in vakantiepark EuroParcs. Een eigentijds restaurant dat eigenlijk twee restaurants herbergt. Een adres met vele gezichten..

Wat is Het Wapen van Kaatsheuvel

In 2020 openden wij onze deuren, net als het vakantiepark EuroParcs in Kaatsheuvel. Een prachtig nieuw vakantiepark en een prachtig nieuw restaurant. Dus wie wil gaan uit eten in Kaatsheuvel heeft er nog een locatie extra bij om te overwegen. Nou ja overwegen: de keuze ligt nu wel voor de hand denken wij, maar dat mogen we natuurlijk niet hardop zeggen!

Bij het Wapen van Kaatsheuvel herbergen we twee restaurants onder hetzelfde dak. Voor de vleeseters grillen onze koks de heerlijkste vleessoorten op de houtskoolgrill. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een heerlijke entrecote, spare ribs of bijvoorbeeld rib eye maken we klaar op het gewenste gewicht. En zo rauw of doorbakken als u zelf wenst. Onze koks staan garant voor een top opgemaakt bord.

Gasten die een lunch of een lekkere verse pannenkoek wensen, kunnen terecht in ons pannenkoekenhuis. Uit eten in Kaatsheuvel was nog nooit zo’n feest. Bovendien hebben we buiten een groot terras dat plaats biedt aan zeker tweehonderdvijftig gasten.

 

Eten met het gezin

Uit eten met kinderen in Kaatsheuvel was nog nooit zo rustig. Want hier zijn de kinderen met hele andere dingen bezig voor en na het eten. Dat geeft de gelegenheid om eens bij te kletsen met elkaar of met vrienden of familie. Oh, en tijdens het eten zult u ook niet veel van ze merken: dan genieten ze volop van onze heerlijke pannenkoeken en zijn ze er echt wel even stil van. Zoete pannenkoeken met chocoladepasta, aardbeien, stukjes banaan of ananas of hartige pannenkoeken met ham, spek of kaas, ui, paprika of andere groenten en kruiden.

 

Omdat we op onze locatie zoveel voor kinderen te bieden hebben is het mogelijk om bij ons een kinderfeestje te vieren. We hebben verschillende arrangementen. Pannenkoeken met de indoor speeltuin, met een potje midget golf misschien of voetballen op het panna-veldje zijn een paar opties.

 

Bel of mail

Bel gerust voor vrijblijvende informatie over de mogelijkheden. We beantwoorden graag je vragen. Reserveren van een tafeltje of meer tafeltjes om uit eten te gaan bij ons in Kaatsheuvel dat kan ook via onze website of telefonisch. We staan je graag te woord. En dat niet alleen we hopen je snel te zien in ons pannenkoekenhuis, steakhouse, op ons grote terras of op je kinderfeestje. Eet smakelijk!

Ons menu

Op ons menu staat vlees centraal. Heerlijk gegrild en puur geserveerd zodat de smaken goed bewaard blijven. Uiteraard hebben we ook voor de visliefhebber en de vegetarier voldoende keus. Nieuwsgierig? Neem snel een kijkje op onze menukaart.

Contactgegevens

info@hetwapenvankaatsheuvel.nl

(0416) 782545

Van Haestrechtstraat 24
5171 RC Kaatsheuvel

Openingstijden Grandcafé

maandag tot en met zondag

van 12:00 tot 20:00 uur

Openingstijden Steakhouse

maandag tot en met zondag

van 17:00 tot 22:30 uur

Open chat
Kan ik je helpen?