Eten in
Kaatsheuvel

U wilt erop uit. Ergens een lekker hapje eten in Kaatsheuvel of uitgebreid tafelen zelfs. Dat kan in Kaatsheuvel op redelijk wat plekken. Kaatsheuvel heeft namelijk een aantal restaurants te bieden van diverse culinaire niveau’s.

Dit
bieden wij

In 2020 opende ons restaurant het Wapen van Kaatsheuvel op het evenzo nieuwe vakantiepark EuroParcs. Wij zijn een eigentijds en creatief restaurant en wij herbergen eigenlijk twee restaurants onder ons dak. We zijn een adres om lekker culinair te genieten met meerdere gezichten..
Dus wil je gaan uit eten in Kaatsheuvel struin dan eens over onze website en door onze menukaarten. En overweeg dan eens om naar ons te komen. Wij zorgen voor een heerlijke ervaring.

In ons steakhouse grillen onze koks de heerlijkste vleessoorten op de houtskoolgrill. Bijvoorbeeld een heerlijke entrecote, spare ribs of bijvoorbeeld rib eye. We serveren dit in verschillende groottes zodat zowel de matige als de grote eters aan hun trekken komen. We stemmen de smaak af op de gasten. Raw, medium-rare of well done, u zegt het maar. Onze koks staan garant voor een perfect bordje eten van de grill.

Maar komt u voor een eenvoudige lunch of lekkere verse pannenkoeken dan laten de koks in ons pannenkoekenhuis u de vingers aflikken. Uit eten in Kaatsheuvel: het was niet eerder zo’n feest. Op ons ruime terras buiten, dat plaats biedt aan zeker tweehonderdvijftig gasten, kunt u eten als het weer het toelaat. Of slechts een drankje drinken tijdens een fietstochtje.

Uit eten
met gezin

Eten in Kaatsheuvel met kinderen dat kan ook op een rustige manier. Bij het Wapen van Kaatsheuvel zijn de kinderen namelijk wel met hele andere dingen bezig dan alleen eten. Voor en na het eten kunnen zij zich helemaal uitleven in de indoor speeltuin. Of buiten in een speeltuin of op het voetbalveldje. Dat betekent dat u eindelijk weer eens bij kunt praten met vrienden of familie.

We serveren zoete pannenkoeken met rozijnen, stukjes banaan, slagroom, aardbeien, ananas, chocoladepasta of hartige pannenkoeken zoals bijvoorbeeld met ham, spek, kaas, champignons, gehakt, ui, paprika of andere groenten en kruiden.

Kinderfeestjes

We hebben verschillende arrangementen voor kinderfeestjes. We hebben alles in huis voor een geslaagd kinderfeestje. De pannenkoeken, de indoor speeltuin, de midget golfbaan, speeltuintjes buiten en het panna-veldje zijn een paar voorbeelden. En dat afgewisseld met het eten van onze huisgemaakte pannenkoeken dat is pas echt een feestje. We hebben ook pannenkoeken om zelf te versieren. Met verschillend zoetigheden.

Bel of
mail

Eten in Kaatsheuvel kan niet leuker dan dit!

Bel of mail ons daarom vrijblijvend voor een bel afspraak of voor een reservering. We hebben antwoord op al je vragen en onze informatie is natuurlijk geheel vrijblijvend. Of je nu vragen hebt over ons pannenkoekenrestaurant in Kaatsheuvel of ons steakhouse in Kaatsheuvel.

Gewoon langskomen in ons restaurant in Kaatsheuvel kan natuurlijk ook.