Eten
Kaatsheuvel

Lekker eten doe je in Kaatsheuvel bij het Wapen van Kaatsheuvel! Bij restaurant het Wapen van Kaatsheuvel vind je twee restaurants onder één dak. Met twee uitgebreide menukaarten hebben we heel veel keus in wat je kunt eten.

Lunch
tot diner

We hebben dus twee restaurant bij het Wapen van Kaatsheuvel. We hebben een grand-café met zitplaatsen voor 100 mensen en een steakhouse, en die heeft 110 zitplaatsen. Buiten op de twee terrassen is plaats voor 250 personen. Zie je jezelf al zitten in de zon, wijntje in de hand en de kinderen lekker bezig in een van de speeltuinen of op het panna-veldje?

In ons grand-cafe serveren we vooral heerlijke lunches en pannenkoeken. Wel zestig verschillende huisgemaakte pannenkoeken om uit te kiezen! En in het steakhouse hebben we à-la-carte gerechten, lekker van de houtskoolgrill. Denk aan malse spare ribs, ossenhaas, entrecote of rib-eye. Op de uitgebreide kaart staat vlees in diverse groottes. Uitgebreid lekker eten en genieten van de heerlijke smaak van vlees van de grill.

Het Wapen van Kaatsheuvel is gelegen vlakbij de Efteling in Kaatsheuvel. Het ligt in het vakantiepark EuroParcs. Het is om bij ons te kunnen komen eten in Kaatsheuvel alleen niet noodzakelijk om op het park te verblijven. Iedereen is meer dan welkom bij ons!

Eten
en spelen

Onze ligging zo in het vakantiepark biedt een groot voordeel. Onze jongste gasten kunnen namelijk wel de speeltuinen in het park gebruiken. Zij kunnen buiten spelen, daar zijn een aantal  speeltuinen en een panna-veldje. En ze kunnen ook binnen spelen in de indoor speeltuin. Ons familierestaurant ligt namelijk naast de indoor speeltuin van het EuroParcs Resort! Het is dus onmogelijk dat kinderen zich bij ons niet zullen vermaken. Zowel voor als na het eten kunnen zij helemaal los in deze binnenspeeltuin.

Heb je zin in heerlijke verse huisgemaakte pannenkoeken -we hebben wel zestig verschillende pannenkoeken op de kaart- of zin in een van onze heerlijke a-la-carte familiegerechten, dan zien we je graag in een van onze restaurants of op ons terras. Lekker eten doe je in Kaatsheuvel.

Ook voor
kinderfeestjes

Omdat we een gouden combinatie hebben van vermaak en eten in Kaatsheuvel, is het ook mogelijk om je kinderfeestje bij ons te vieren. Het Wapen van Kaatsheuvel heeft de perfecte ingrediënten voor een geslaagd kinderfeestje. We vertellen je graag meer over onze mogelijkheden dus schroom niet om te bellen we staan je graag te woord.

Reserveren

Als je overtuigd bent, dan lijkt het ons leuk als we jou en je gezin of vrienden ook mogen verwennen met heerlijke gerechten en in onze gezellige ambiance. Reserveren kan via onze website of telefonisch. Maar gewoon bij ons binnenlopen kan ook. Wanneer mogen we je verwelkomen? Kom eten in Kaatsheuvel! Maak een keus uit ons grandcafé / pannenkoekenrestaurant in Kaatsheuvel of ons steakhouse in Kaatsheuvel.