Pannenkoekenrestaurant
Kaatsheuvel

Wat fijn dat je op onze website bent beland. Wist je dat het beste pannenkoekenrestaurant van Brabant in Kaatsheuvel ligt? Pannenkoekenrestaurant het Wapen van Kaatsheuvel ligt vlakbij de Efteling en is te vinden vooraan in het onlangs geopende vakantiepark EuroParcs. Het restaurant is open voor iedereen ook als die niet verblijft op het vakantiepark. Het is een pannenkoekenrestaurant met indoor speeltuin. Dat zie je niet vaak.

Eigen
gebakken

In pannenkoekenrestaurant het Wapen van Kaatsheuvel is voor ieder wat wils. We serveren de heerlijkste huisgemaakte pannenkoeken, zowel hartig als zoete pannenkoeken. We hebben maar liefst zestig verschillende soorten pannenkoeken op onze menukaart staan. En wanneer je ergens zin in hebt en je vindt het niet terug op de kaart dan maken onze koks graag de pannenkoek waar jij zin in hebt.
Onze kaart biedt hartige pannenkoeken met spek, kaas, bacon of paprika bijvoorbeeld. Voor wie meer van zoet houdt hebben we een grote keuze uit pannenkoeken met aardbeien, chocola, slagroom, koek, honing, karamel, banaan, kersen..en nog veel meer. Natuurlijk doe je er bij ons lekker veel stroop en suiker op.

Feest
vieren

In ons pannenkoekenrestaurant in Kaatsheuvel vind je ook de perfecte locatie voor een goed kinderfeestje. Veel kinderen vieren hier hun verjaardag met vriendjes en vriendinnetjes. Pannenkoekenrestaurant het Wapen van Kaatsheuvel heeft een indoor speeltuin waar het lekkere eten afgewisseld kan worden met uitrazen! We hebben ook pannenkoeken in ons pannenkoekenrestaurant in Kaatsheuvel om zelf te versieren met lekkere ingrediënten.

Voor kinderfeestjes kunnen we ook gebruik maken van de midget golfbaan in het EuroParcs vakantiepark. Buiten is dus ook van alles te beleven.

Het Wapen van
Kaatsheuvel

Naast ons pannenkoekenrestaurant in Kaatsheuvel hebben we nog een steakhouse. Met plaats voor meer dan honderd mensen. En als het mooi weer is kun je terecht op een van onze twee terrassen.

In ons steakhouse serveren we à-la-carte gerechten. En zoals het hoort kun je in ons steakhouse heerlijke soorten vlees van de houtskoolgrill verwachten. We serveren dit in diverse groottes omdat we ook diverse soorten eters hebben.

Neemt u kinderen mee, dan kunt u ook nog steeds rustig tafelen. De kinderen kunnen bij ons namelijk lekker spelen in onze indoor speeltuin of buiten spelen in een van de speeltuintjes.

Om bij ons pannenkoekenrestaurant te kunnen eten, is het niet nodig om in het park te verblijven. Iedereen is bij ons welkom, zowel jong als oud.

Reserveren

Kom je graag bij ons pannenkoekenrestaurant aan tafel schuiven? Dat vinden we gezellig. Onze medewerkers staan voor je klaar om je een leuke tijd te bezorgen. Reserveren kan via de website en bellen kan ook. Op onze website staan al onze contactgegevens. Hier vind je overigens ook meer informatie over ons steakhouse, de menukaarten en alle faciliteiten. Tot ziens bij het Wapen van Kaatsheuvel.