Kaatsheuvel
Restaurant

Kaatsheuvel is een fantastisch restaurant rijker! Wij heten je dan ook van harte welkom op onze website van het beste pannenkoekenrestaurant en steakhouse in Kaatsheuvel en omstreken!

Op culinair gebied heeft Kaatsheuvel en omgeving best wat te bieden. Wat het Wapen van Kaatsheuvel uniek maakt is de grote variatie op culinair gebied en een geweldig aanbod voor kinderen en gezinnen. Het Wapen van Kaatsheuvel serveert lunches, overheerlijke huisgemaakte pannenkoeken en vlees van de grill. Alles om je vingers bij af te likken.

Het Wapen
van Kaatsheuvel

Eenmaal in het Wapen van Kaatsheuvel geweest, dan kom je zeker een keer terug. We bieden twee restaurants onder een dak. In het pannenkoekenhuis serveren we lekkere lunches en de beste pannenkoeken. Het steakhouse daar zul je moeten kiezen uit allerlei heerlijke soorten vlees van de houtskoolgrill.

Dit is in Kaatsheuvel het enige restaurant dat in het mooie nieuwe vakantiepark EuroParcs ligt. Alle gasten die in een huisje op dit vakantiepark verblijven zullen zeker bij ons aan tafel schuiven, maar wij zijn voor iedereen open! Het is niet nodig om op het EuroParcs park te overnachten om bij ons te kunnen eten. Niet voor niets zijn we ook zichtbaar vanaf de straat.

We staan garant voor een culinair avontuurtje in Kaatsheuvel in een top restaurant.

Onze koks gebruiken verse ingrediënten. In onze pannenkoekenrestaurant ervaar je hoe een huisgemaakte pannenkoek echt moet smaken. Onze koks maken deze met liefde en aandacht. In ons steak restaurant bereiden we het vlees op de grill met houtskool. Alleen al die geur al is onweerstaanbaar. Vlees waar je van gaat watertanden! In onze gezellige ambiance hou je het wel even vol zo. Maar ook op ons terras, want we hebben tweehonderdvijftig zitplaatsen op onze terrassen. Hier kun je ook alleen voor een drankje terecht.

Eten met
kinderen

Het Wapen van Kaatsheuvel is als restaurant ook uitstekend geschikt voor gezinnen met kinderen. We hebben namelijk direct aan ons restaurant een indoor speeltuin. En daar komen kinderen helemaal aan hun trekken. Daarnaast kunnen kinderen bij ons ook gebruik maken van de speeltuinen in het park. En er bestaat zelfs de mogelijkheid om een balletje te slaan op de midget golfbaan.

We weten dat uit eten met kinderen niet altijd even makkelijk is. Soms wil je gewoon even rustig zitten en praten met elkaar tijdens een lekker bordje eten. Omdat spelen en eten bij ons hand in hand gaat is een ding zeker: van de kinderen heeft u geen last, want die vermaken zich wel. Zij gaan compleet voldaan weer de deur uit. En wij weten zeker: u ook. We doen er alles aan om u een fijne middag of avond te bezorgen.

Tafeltje
reserveren

Via onze website kun je altijd een tafel reserveren. Maar bellen kan ook. Onze contactgegevens staan op de website. Vragen beantwoorden we graag. Voor onze jongste gasten is het mogelijk om bij ons een kinderfeestje te vieren. We hebben verschillende opties. Vraag vrijblijvend naar onze mogelijkheden. We hopen je te zien in Kaatsheuvel in ons restaurant het Wapen van Kaatsheuvel. Of je nu kiest voor ons steakhouse in Kaatsheuvel of ons grandcafé waar je ook pannenkoeken kunt eten. Uit eten in Kaatsheuvel wordt altijd een succes.