Pannenkoekenhuis
Kaatsheuvel

Heb je zin in een heerlijke pannenkoek? Kom naar het pannenkoekenhuis van Brabant, in Kaatsheuvel. Ons pannenkoekenhuis het Wapen van Kaatsheuvel is een nieuw pannenkoekenhuis dat vlakbij de Efteling ligt, op het in 2020 geopende vakantiepark EuroParcs. Ons restaurant is open voor iedereen.

Huisgemaakt

In pannenkoekenhuis het Wapen van Kaatsheuvel komt iedereen aan zijn trekken. Jong en oud genieten hier van de heerlijkste pannenkoeken. Op onze kaart staan maar liefst zestig verschillende soorten! En staat jouw voorkeur er niet bij, daag onze koks dan uit om jouw eigen smaak samen te stellen.
Op onze kaart staan hartige pannenkoeken met spek, kaas en diverse groenten en kruiden. Voor de echte zoetekauw zijn er keuzes als een pannenkoek met aardbeien, chocola, slagroom, banaan, kersen..en nog veel meer. Natuurlijk met stroop en suiker!

Ook voor
kinderfeestjes

In ons pannenkoekenrestaurant in Kaatsheuvel hebben we de perfecte ingrediënten voor een geslaagd kinderfeestje. Daarom ben je van harte welkom met je vriendjes en vriendinnetjes om bij ons je feestje te komen vieren. Veel kinderen staan al te trappelen voor als ze jarig zijn.

Pannenkoekenrestaurant het Wapen van Kaatsheuvel heeft namelijk ook een indoor speeltuin! Dat betekent lekker spelen en genieten van een overheerlijke verse pannenkoek. We hebben ook pannenkoeken die je zelf kunt versieren met lekkere zoetigheden.

Onze ligging in het vakantiepark geeft de kans om ook buiten te spelen als het weer het toe laat. Er zijn speeltuintjes, er is een midget-golfbaan en een panna-veldje.

Wapen van
Kaatsheuvel

Naast ons pannenkoekenhuis in Kaatsheuvel hebben we een tweede restaurant, een steakhouse met zitplaatsen voor honderdtien mensen. Buiten liggen twee grote terrassen.

In ons steakhouse serveren we diverse à-la-carte gerechten met heerlijk vlees van de houtskoolgrill. Van malse spare ribs of ossenhaas tot een entrecote of rib-eye. Smullen maar. Onze menukaart biedt vlees in diverse groottes. De heerlijke geur en smaak van de grill daar kunt u bij ons van genieten in een plezierige ambiance. Neemt u kinderen mee, dan spelen die voor en na het eten in een van onze speeltuinen en kunt u ongestoord tafelen met vrienden, familie of uw partner.

Om in ons restaurant in Kaatsheuvel te kunnen komen eten, is het niet noodzakelijk om een verblijf in het park te hebben. Iedereen is welkom, jong en oud.

Reserveren

Ben je overtuigd en lijkt het wel wat om bij ons pannenkoekenhuis in Kaatsheuvel aan tafel te schuiven? Kom langs! Reserveren vooraf dat kan, kijk hiervoor op onze website hoe dat moet. Telefonisch kunnen we je ook alles vertellen over onze kinderfeestjes. Je vindt al onze contactgegevens op de website. Wij verwelkomen jullie graag binnenkort in een van onze restaurants in Kaatsheuvel. Kom lekker eten in Kaatsheuvel bij het Wapen van Kaatsheuvel en maak een keuze uit ons grandcafé of steakhouse in Kaatsheuvel.