Pannenkoeken
Kaatsheuvel

Zin in lekkere pannenkoeken? Kom naar Kaatsheuvel! Daar ligt ons pannenkoekenhuis het Wapen van Kaatsheuvel. Een nieuw pannenkoekenhuis dat vlakbij de Efteling ligt in het nieuw geopende vakantiepark EuroParcs. Ons restaurant is toegankelijk voor iedereen ook als je geen gast van het park bent.

Huisgemaakt

Pannenkoeken eten in ons pannenkoekenhuis in Kaatsheuvel is voor jong en oud genieten.
We bakken de heerlijkste pannenkoeken in Kaatsheuvel, hartig en zoet.

We hebben maar liefst zestig verschillende soorten! En als je zin hebt in een pannenkoek en deze niet op de kaart staat, dan maken we die. Vertel ons gewoon wat je lekker vindt en de kok gaat aan de slag.
We serveren hartige pannenkoeken zoals met spek, ui, champignons, kaas en diverse soorten groenten en kruiden. Ga je liever voor zoet, dan hebben we volop keuze in heerlijke verwennerijen zoals pannenkoeken met chocoladepasta, aardbeien, chocola, kersen, slagroom, banaan..en nog veel meer. Natuurlijk eten we de pannenkoeken hier in Kaatsheuvel ook met stroop en suiker!

Geslaagde
kinderfeestjes

Omdat we de perfecte ingrediënten hebben voor een geslaagd kinderfeestje, is het mogelijk om je kinderfeestje hier ook te vieren. Pannenkoekenrestaurant het Wapen van Kaatsheuvel heeft een indoor speeltuin en buiten ligt een midget golfbaan! We heten elke dag jarige jobjes van harte welkom. Wanneer je bij ons je feestje komt vieren word je compleet in de watten gelegd.

Alle kinderen kunnen hier lekker spelen en genieten van onze huisgemaakte pannenkoeken. Altijd geslaagd zijn ons pannenkoeken die je zelf kunt versieren met lekkere zoetigheden.

Omdat ons restaurant in een vakantiepark ligt is er ook genoeg ruimte om buiten te spelen. Er zijn een paar speeltuintjes. Maar onze indoor speeltuin zal de kinderen misschien meer lokken. Al met al: we hebben voldoende speelgelegenheid!

Het Wapen van
Kaatsheuvel

Naast ons pannenkoekenhuis waar we heerlijk pannenkoeken serveren, hebben we nog een restaurant, een steakhouse. Daar hebben we ruim honderd plaatsen. Buiten hebben we twee grote terrassen waar het heerlijk vertoeven is.

In het steakhouse hebben we diverse à-la-carte gerechten op de kaart met heerlijke vleesgerechten van onze houtskoolgrill. We hebben spare ribs om de vingers bij af te likken of ossenhaas en een entrecote of rib-eye. Alle vleesgerechten serveren we in diverse groottes want de ene eter is de andere niet. De overheerlijke smaak van de grill in combinatie met onze plezierige ambiance zorgt voor een heerlijke avond uit. En heeft u kinderen mee aan tafel, dan kunnen die voor en na het eten even helemaal los in een van onze speeltuinen en de indoor speeltuin. Dat betekent rustig dineren met vrienden, familie of uw partner.

Contact

Heb je zin om bij ons aan tafel te schuiven voor heerlijke pannenkoeken in Kaatsheuvel? Reserveer of kom gewoon langs in ons pannenkoekenrestaurant in Kaatsheuvel! Onze contactgegevens staan op de website.

Ook ons steakhouse in Kaatsheuvel is een goede optie voor uit eten in Kaatsheuvel.