Steakhouse
Kaatsheuvel

Welkom, je bent op de site van het beste steakhouse van Kaatsheuvel en omstreken!
Bij restaurant het Wapen van Kaatsheuvel is de keuze enorm en krijg je het allerbeste vlees van de grill. Een steakhouse om je vingers bij af te likken.

Steakhouse
en meer

Het Wapen van Kaatsheuvel is een steakhouse in Kaatsheuvel maar ook een grand-café met pannenkoekenrestaurant. En daarbij hebben we ook een enorm terras waar het heerlijk toeven is in het zonnetje als die schijnt. Zie je jezelf daar al zitten, in het zonnetje genietend van een wijntje of van een van onze biertjes van de tap?

Ons grand-café serveert heerlijke lunches en pannenkoeken. En in het steakhouse in Kaatsheuvel hebben we à-la-carte gerechten van de houtskoolgrill, zo lekker. Zoals spare ribs, een malse ossenhaas, entrecote of bijvoorbeeld een rib-eye. Op onze uitgebreide kaart staat vlees in diverse groottes aangeboden. Omdat niet iedere eter even veel eet als de ander.

Bereid je voor om uitgebreid te kunnen tafelen en te genieten van de niet na te bootsen smaken van de houtskoolgrill.

Ons restaurant het Wapen van Kaatsheuvel ligt in het nieuwe vakantiepark EuroParcs, vlakbij de Efteling. Om bij ons te kunnen eten hoef je echter niet perse op het park te verblijven. Nee we zijn voor iedereen open en bereikbaar. Het voordeel is wel dat onze jongste gasten gebruik kunnen maken van de speeltuinen.

Speeltuinen

Zij kunnen zich buiten uitleven in een van de speeltuinen van het park, maar er is ook iets leukers dat ze zeker niet aan zich voorbij laten gaan: een indoor speeltuin.

Zowel voor als na het eten zult u de kinderen niet aan tafel zien vrezen wij want die gaan helemaal los in de indoor speeltuin. Het is wat wij noemen de gouden combinatie: spelen en eten.

Op onze kaart staan zeker zestig verschillende huisgemaakte pannenkoeken. Onze heerlijke familiegerechten in het steakhouse zijn ook niet te versmaden. Je bent van harte welkom in ons steakhouse in Kaatsheuvel.

Kinderfeest

We bieden ook de mogelijkheid om kinderfeestjes bij ons te vieren. Het was geen optie om dat niet te doen want we bieden de perfecte omgeving hiervoor. Bovendien vinden we het ook leuk. Hier kan ieder kind zijn of haar energie wel kwijt in de speeltuin en genieten van een heerlijke pannenkoek. Midgetgolfen kan zelfs ook nog. Bel ons vrijblijvend voor meer informatie over onze arrangementen we vinden het een eer je verder te kunnen helpen en een leuke dag te bezorgen.

Contact
opnemen

Het Wapen van Kaatsheuvel heeft het beste steakhouse in Kaatsheuvel. Overtuigd? Hopelijk zien we je snel een keer binnenlopen in ons restaurant. Onze koks verwennen elke gast die bij ons komt eten in Kaatsheuvel. Laat die kans niet zomaar liggen. En bent u met kleine kinderen dan is ons pannenkoekenrestaurant ook een goede optie. Wilt u uit eten in Kaatsheuvel, reserveer dan snel.