Restaurants
in Kaatsheuvel

Welkom op de website van het beste pannenkoekenrestaurant in Kaatsheuvel en omstreken!

Kaatsheuvel heeft op culinair gebied best wat te bieden. Er valt te kiezen tussen een aantal goede restaurants in Kaatsheuvel. Maar ben je op zoek naar een plek met de beste pannenkoeken, dan is de keuze ineens heel makkelijk. Van alle restaurants in Kaatsheuvel heeft het Wapen van Kaatsheuvel de heerlijkste huisgemaakte pannenkoeken en daarbij is het ook de beste plek voor kinderen: we hebben namelijk een indoor speeltuin! Hoe vet is dat..

Het Wapen
van Kaatsheuvel

Het Wapen van Kaatsheuvel dat is een pannenkoekenhuis en een steakhouse, twee restaurants onder een dak. In het pannenkoekenhuis kun je genieten van een lekkere lunch en in het steakhouse kun je genieten van ons vlees van de houtskoolgrill. En die hebben allebei toegang tot een indoor speeltuin.

Het Wapen van Kaatsheuvel ligt in het mooie vakantiepark EuroParcs in Kaatsheuvel. Alle gasten van dit mooie vakantiepark laten zich bij ons verwennen, maar het is niet nodig om op het park te verblijven om bij ons te kunnen komen eten. Iedereen is welkom en daarom zijn we ook zichtbaar vanaf de straat. We staan garant voor een culinaire verwennerij van de bovenste klasse. We werken met verse ingrediënten. In onze pannenkoekenrestaurant zul je ervaren hoe zalig een huisgemaakte pannenkoek van onze koks smaakt. In ons steak restaurant worden de lekkerste verse vlees soorten bereid op de grill. Alleen al de geur van vlees van de houtskoolgrill, daar ga je van watertanden. De ambiance is gezellig en gemoedelijk. Buiten hebben we een groot terras waar je heerlijk kunt zitten in als het meezit een warm zonnetje. Alleen voor het drinken van een drankje of om uitgebreid te tafelen met een van onze gerechten van de kaart.

Eten met
kinderen

Uit eten met kinderen erbij dat is niet altijd even gemakkelijk. Je wilt rustig tafelen. Wees gerust want bij ons kan dat dus. Maar ook als je juist het vertier op wilt zoeken en juist voor de kinderen iets zoekt om te gaan eten ben je bij ons aan het juiste adres. Spelen en eten gaan hier hand in hand. Kinderen gaan hier compleet voldaan weer de deur uit. Met een volle buik en uitgeput van het klimmen en klauteren.

We hebben twee restaurants in het Wapen van Kaatsheuvel. Een met de lekkerste pannenkoeken en lunches en een steakhouse met vlees van de houtskoolgrill. Welke keuze je ook maakt de kinderen kunnen hoe dan ook lekker losgaan!

Reserveren

Reserveren kan via onze website maar je kunt ook even bellen. Ook als je vragen hebt beantwoorden we deze graag. Heb je een feestje te vieren? Voor jong of oud? Vraag naar onze mogelijkheden we maken er graag een mooi feestelijk moment van.

We hopen je snel te mogen zien in een van onze twee restaurants in Kaatsheuvel. Het pannenkoekenhuis in Kaatsheuvel of het steakhouse in Kaatsheuvel, maak je keuze waar je wil eten in Kaatsheuvel.