Restaurant
Kaatsheuvel

Welkom op de site van het leukste restaurant van Kaatsheuvel! Of moeten we zeggen de leukste restaurants? Want bij restaurant het Wapen van Kaatsheuvel vind je niet een maar twee restaurants onder één dak. De keuze is dus enorm met twee uitgebreide menukaarten.

Twee
restaurants

Het Wapen van Kaatsheuvel herbergt dus twee restaurants: je vindt bij ons een grand-café met honderd zitplaatsen, en een steakhouse, met 110 zitplaatsen. Buiten hebben we twee terrassen met plaats voor 250 personen. Daar is het heerlijk toeven. Zie je jezelf al zitten, heerlijk in het zonnetje met een van onze vele biertjes van de tap?

In ons grand-cafe kun je vooral terecht voor een heerlijke lunch en pannenkoeken. En in het steakhouse serveren we à-la-carte gerechten van de houtskoolgrill, zo lekker. Zoals spare ribs, ossenhaas, entrecote, rib-eye, noem het maar op. Het is een uitgebreide kaart waarop we vlees in diverse groottes aanbieden. Hier is het uitgebreid tafelen en genieten van de heerlijke smaken van de grill.

Restaurant het Wapen van Kaatsheuvel ligt in het vakantiepark EuroParcs, erg vlakbij de Efteling. Je hoeft echter niet op het park te verblijven om bij ons te kunnen komen eten. Daarom ligt het ook zichtbaar vanaf de weg, iedere voorbijganger is welkom bij ons!

Speeltuinen

Wat wel meteen mooi is meegenomen aan onze ligging in het park, is dat de jongste gasten wel gebruik mogen maken van de speeltuinen in het park! Zij kunnen buiten spelen in een van de speeltuinen, maar -en dat is eigenlijk nog leuker- ook binnen spelen. Ons familierestaurant grenst namelijk direct aan de indoor speeltuin van het EuroParcs Resort! De kinderen vermaken zich bij ons daarom uitstekend, zowel voor als na het eten. Het is de gouden combinatie: lekker spelen en uit je dak, een heerlijke pannenkoek die je zelf mag versieren en hup weer terug naar een van de speeltuinen.

Dus, heb je als gezin zin in heerlijke verse pannenkoeken -onze kaart bevat maar liefst zestig huisgemaakte pannenkoeken- of in een van onze andere heerlijke familiegerechten, dan zijn jullie natuurlijk meer dan van harte welkom in ons familie restaurant in Kaatsheuvel.

Kinderfeestjes

Oh, hadden we al verteld dat we ook kinderfeestjes aanbieden? We konden eigenlijk niet anders, want het Wapen van Kaatsheuvel biedt de perfecte omgeving voor een geslaagd kinderfeestje. Hier kan ieder kind zijn of haar energie wel kwijt. Je kunt zelfs ook nog midgetgolfen. Bel ons gerust voor meer informatie over onze kinderfeestjes dat vinden we hartstikke leuk.

Contact
opnemen

Ben je overtuigd, als we zeggen dat ons restaurant het Wapen van Kaatsheuvel echt het leukste restaurant is? Het lijkt ons te gek als we jou ook mogen verwennen in onze gezellige ambiance. Reserveren kan via onze website. Maar gewoon spontaan bij ons binnenlopen om te eten in Kaatsheuvel kan ook, we hebben vast en zeker een tafeltje voor jou en je tafelgenoten. Tot ziens in ons grandcafé ook wel ons pannenkoekenhuis genoemd of steakhouse in Kaatsheuvel!